1. België
 2. Post-it® Brand - Producten, ideeën en aanbiedingen
 3. Alle producten van Post-it®
 4. Dispensers
 5. Bureau-organisers
 6. Post-it® bureauhouder met Post-it® Notes en Index + Scotch® Magic™ Tape, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

Post-it® bureauhouder met Post-it® Notes en Index + Scotch® Magic™ Tape, 100% PEFC SGSCH-PEFC-COC-110078

 • 3M ID 7000062207
 • UPC 04001895867637

De eenvoudige en efficiënte manier om kantoorbenodigdheden op één plek bij elkaar te houden, zodat je die direct bij de hand hebt.

Zes verschillende opbergvakken voor onder andere pennen, potloden, paperclips en visitekaartjes

Post-it® Notes zijn gemaakt van papiervezels met PEFC-certificering, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen (PEFC 15-31-0134)

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • De eenvoudige en efficiënte manier om kantoorbenodigdheden op één plek bij elkaar te houden, zodat je die direct bij de hand hebt
 • Zes verschillende opbergvakken voor onder andere pennen, potloden, paperclips en visitekaartjes
 • Post-it® Notes zijn gemaakt van papiervezels met PEFC-certificering, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen (PEFC 15-31-0134)
 • Verzachte onderkant houdt de bureauorganisator op zijn plaats en laat één hand doseren
 • Download de gratis Post-it® App om notities direct vast te leggen en op te slaan, zodat je ze snel kunt delen met je team en niet eerst een verslag moet maken

Post-it® bureauhouders zorgen voor minder rommel en passen netjes in de meeste bureauladen, of staan op bureaus als hulp bij het organiseren van het werk. Bevat een starterspakket met Post-it® Notes, Post-it® Index en Scotch® Magic™ Tape.

Met een Post-it® bureauhouder heb je Scotch® Magic™ Tape en Post-it® Notes direct bij de hand. Gemak bereikt een nieuw niveau met deze houder die zorgt voor minder rommel en die een starterspakket met Post-it® Notes, Post-it® Index en Scotch® Magic™ Tape bevat. Schrijf iets op Post-it® Canary Yellow™ Notes en de informatie zal blijven hangen. Gebruik ze om een aantekening te maken of een berichtje of geheugensteuntje achter te laten – geweldig om je werk soepel te laten verlopen en alles netjes en georganiseerd te houden. Post-it® Notes zijn gemaakt van PEFC-gecertificeerde papiervezels, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecontroleerde bronnen. De sticky notes zijn 76 x 76 mm.

Specificaties