Banner voor kleurencollectie

Omdat ideeën kleur nodig hebben. 
Post-it® Notes kleurencollecties.

Uw ideeën en visies krijgen pas vorm als u ze op papier zet. Beetje bij beetje, komen ze tot leven. Het merk Post-it® biedt u nu een nog breder scala aan sticky note-kleuren, zodat uw creativiteit onbegrensd wordt.


Post-it® Super Sticky Notes Oasis Collection

Post it Oasis

Wie heeft er geen plekje nodig om te kalmeren, zich te ontspannen en de ideeën van de dag vast te leggen? Onze Post-it® Super Sticky Notes Oasis Collection is precies dat plekje. Deze rustgevende tinten blauw en groen zorgen ervoor dat je je in een mum van tijd ontspannen en vernieuwd voelt.

BEKIJK ONZE OASIS COLOUR COLLECTION

NAAR BEGIN


Post-it® Super Sticky Notes Boost Collection

Post it Boost

Kleur kan een emotionele impuls bieden die creativiteit en de werking van de hersenen bevordert. Onze Post-it® Super Sticky Notes Boost Collection draait om het vastleggen van dat gevoel. Heldere, speelse en dynamische kleuren om de creatieve energie te laten stromen!

BEKIJK ONZE BOOST COLOUR COLLECTION

NAAR BEGIN


Post-it® Super Sticky Notes Playful Collection

Post it Speels

Dit levendige kleurenpalet zal zeker een glimlach op je gezicht toveren. Laat met trots je ware kleuren zien met onze Post-it® Super Sticky Notes Playful Collection.

BEKIJK ONZE PLAYFUL COLOUR COLLECTION

NAAR BEGIN


Post-it® Super Sticky Notes Carnival Collection

Post it Carnaval

De unieke selectie van levendige en temperamentvolle kleuren in de Post-it® Super Sticky Carnival Collection laat je de energie voelen en helpt je om jezelf uit te drukken.

BEKIJK ONZE CARNIVAL COLOUR COLLECTION

NAAR BEGIN


Post-it® Super Sticky Notes Cosmic Collection

Post it Kosmisch

De elektriserende en in het oog springende kleuren die elke gedachte en idee tot leven brengen. De Post-it® Super Sticky Notes Cosmic Collection zijn perfect voor compleet nieuwe ideeën.

BEKIJK ONZE COSMIC COLOUR COLLECTION

NAAR BEGIN


Post-it® Super Sticky Notes Soulful Collection

Post het Zielig

Onze Post-it® Super Sticky Notes Soulful Collection staat voor tijdloosheid en bevordert een gevoel van rust. Breng je beste gevoelens, ideeën en gedachten tot uitdrukking.

BEKIJK ONZE SOULFUL COLOUR COLLECTION

NAAR BEGIN


Post-it® Notes Energetic Collection

Post it Energiek

De sterke, dynamische en heldere kleuren in onze Post-it® Notes Energetic Collection stralen een positieve en krachtige energie uit. Inspireer met vitaliteit en levendigheid, en creëer een gevoel van geluk en welzijn.

BEKIJK ONZE ENERGETIC COLOUR COLLECTION

NAAR BEGIN


Post-it® Notes Beachside Collection

Post it Strand

Droom van een dag aan zee met de luchtige tinten van de Post-it® Notes Beachside Collection. Met deze sticky notes in luchtige en frisse kleuren kunt u uw werk gemakkelijk organiseren.

BEKIJK ONZE BEACHSIDE COLOUR COLLECTION

NAAR BEGIN


Post-it® Notes Poptimistic Collection

Post it Poptimistisch

De vrolijke en felle kleuren van de Post-it® Notes Poptimistic Collection verspreiden frisheid en goed humeur. Een pop ervaring om je gedachten een nieuw leven in te blazen.

BEKIJK ONZE POPTIMISTIC COLOUR COLLECTION

NAAR BEGIN


Post-it® Gerecyclede Notes Nature Collection

Post it Natuur

Vernieuw en verdiep je verbinding met de natuur – een gevoel van vernieuwing, leven en warmte met onze Post-it® Gerecyclede Notes Nature Collection. Deze kleurencollectie is gemaakt van 100% gerecycled papier, is PEFC™ RECYCLED gecertificeerd en maakt gebruik van lijm die afkomstig is uit een hernieuwbare bron. 60% is gemaakt van een plant die jaarlijks opnieuw groeit. Voel de frisse wind die een nieuw begin vertegenwoordigt.

BEKIJK ONZE NATURE COLOUR COLLECTION

NAAR BEGIN